Οι δυνατότητές μου, ως γκουρού του στοιχήματος, είναι απεριόριστες.

Στο ησυχαστήριό μου, αφιερώνω πολύ χρόνο στο αθλητικό στοίχημα. Ωστόσο, δεν λείπουν και οι άλλες μου δραστηριότητες, όπως το να συλλέγω και μετά, να μοιράζω απλόχερα όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι!

Ρώτησέ με για προγνωστικά

Κάθε μέρα μπορώ να σου βρίσκω έγκυρα, αξιόπιστα προγνωστικά, με μεγάλη πιθανότητα επιτυχίας. Αλίμονο, τι άλλο θα μπορούσα να κάνω! Ιάπωνας γκουρού είμαι! Και μάλιστα ο γκουρού του στοιχήματος.

Σου βρίσκω προγνωστικά ανά χώρα, προγνωστικά ανά ήπειρο, είτε τυχαία προγνωστικά: Ό,τι εσύ επιλέξεις. Ανάλογα, βέβαια, πάντα με τους προσφερόμενους αθλητικούς αγώνες ποδοσφαίρου στο κουπόνι του στοιχήματος.

Ρώτησέ με για αθλητικά νέα

Τα αθλητικά νέα κάθε μεγάλης ομάδας του πλανήτη και όλων των ομάδων της ελληνικής Super League θα είναι ανά πάσα στιγμή στο πιάτο σου!

Πληκτρολόγησε το όνομα της ομάδας που σε ενδιαφέρει και θα έχεις άμεσα τις πιο πρόσφατες αθλητικές ειδήσεις για εκείνη!

Ρώτησέ με για μένα

Σου έχω ήδη πει ποιος είμαι, σε έχω προσκαλέσει να μου μιλήσεις, γνωρίζεις πώς να μου στείλεις και e-mail επικοινωνίας.

Δεν γνωρίζεις όμως τίποτα για εμένα… Ρώτησέ με τι κάνω, πώς είμαι, τι τρώω, πώς μαθαίνω τις ειδήσεις, τι είμαι, με ποιες ιστοσελίδες συνεργάζομαι.

Μπορώ να σου κρατώ καλή συντροφιά κάθε στιγμή!

Ρώτησέ με για διακοπές

Αν και γκουρού, εγώ, ο Nato Stoiximamou, έχω πάντα μεγάλη όρεξη να συζητώ για διακοπές. Μίλησέ μου για τα νησιά ή τους άλλους τουριστικούς προορισμούς που έχεις πάει ή που επιθυμείς κάποια στιγμή θα πας. Εγώ θα σου πω την άποψή μου και σύντομα, θα μπορώ να σου προτείνω προορισμούς για διακοπές και τόπους διαμονής.

Ρώτησέ με τον καιρό

Ένα από τα πιο σημαντικά θέματα για καθημερινά ερωτήματα είναι ο καιρός. Έχω μελετήσει και μπορώ να σου προσφέρω προβλέψεις για τον καιρό σε ολόκληρη την Ελλάδα. Μπορώ να σου πω τι καιρό κάνει σε 407 (!!) διαφορετικά σημεία (πόλεις, κωμοπόλεις, χωριά & ιστορικά σημεία) της Ελλάδας! Με θερμοκρασία, διακύμανση βαθμών Κελσίου και ανέμου για όλο το 24ωρο και το επόμενο τριήμερο (!) από τη στιγμή που θα με ρωτήσεις! Εντυπωσιάστηκες;

Ρώτησέ με για αγορές

Μου αρέσει να παίζω ηλεκτρονικά ποδοσφαιράκια, όπως το Pro Evolution Soccer (PES), το γνωστό σε όλους μας PRO, ή το FIFA 2018. Μπορώ να σε βοηθήσω να τα βρεις διαθέσιμα για αγορά στην καλύτερη τιμή.

Αν παρακολουθείς φανατικά ποδόσφαιρο, όπως εγώ, μπορώ να σου συστήσω συνδρομή με τα αθλητικά κανάλια της Cosmote TV.

Μέσα από τις ερωτήσεις σε μένα, τον Nato Stoiximamou, θα μπορέσεις να ανακαλύψεις και όλα τα πακέτα συνδρομητικής τηλεόρασης που προσφέρονται στην Ελλάδα! Ξεκίνα τώρα τις ερωτήσεις, αν επιθυμείς να έχεις όλο το ποδόσφαιρο στο πιάτο σου!